Miera regionalizácie inovačných politík a jej vplyv na inovačnú výkonnosť regiónov - Urbančíková, Nataša
Štyri hlavné faktory na zvýšenie regionálnej konkurencieschopnosti v politike vyspelých krajín. Ekonomický rozvoj a inovačná politika národných ekonomík. Európska únia ako nástroj pri posilňovaní ekonomickej výkonnosti. Inovačné indikátory a analýza trendov 27 členských štátov EÚ, Chorvátska, Turecka, Islandu, Nórska a Švajčiarska.