Motivační systém jako faktor zvyšování efektivnosti podniku - Janeček, Václav
Problematika zvyšovania efektívnosti podniku pomocou motivačného systému. Znalostne orientovaný výrobný podnik a pridaná hodnota. Motivačné systémy založené na EVA ukazovateľoch ako nástroja vzťahov stakeholderov a zyšovania efektívnosti podnikových činností. Overovanie vplyvu motivačného systému efektívnosti vo výrobných podnikoch v Českej republike.