Globálna ekonomická kríza a jej dopady na trhy práce ekonomík strednej a východnej Európy - Krajčíková, Lucia
Trh práce a jeho charakteristiky vývoja v strednej a východnej Európe pred vypuknutím krízy. Vývoj nezamestnanosti (2000-2008). Otváranie pracovného trhu a odlev pracovnej sily. Tlak na rast miezd. Priemerný rast nominálnej mzdy. Priemerné náklady práce. Nárast nezamestnanosti mladistvých. Návrat pracovnej sily naspäť domov.