Personální hodnocení jako controllingový nástroj řízení pracovního výkonu - Reissová, Alice
Personálny controlling ako nástroj efektívneho riadenia základných personálnych procesov. Benchmarking v oblasti personálneho riadenia. Zavedenie nového spôsobu personálneho hodnotenia formou Zrkadla zhody a Matice flexibility. Personálne plánovanie a podpora top manažmentu firmy.