Bližšie k patentu a patentovému súdu EÚ - Marčoková, Lukrécia
Zlepšenie patentového systému v Európe. Rokovania o návrhu dohody smerujúcej k zriadeniu patentového súdu EÚ. Patenty EÚ, ochrana vynálezov v Európe a návrh Rady o patente EÚ. Patenty EÚ ako predmet vlastníctva. Úprava jazykového režimu. Návrh dohody o Súde pre európske patenty a patenty Spoločenstva.