Nový zákon o ochranných známkach - Bachratý, Ján
Zásadné zmeny, ktoré priniesol nový zákon č. 506/2009 Z.z. o ochranných známkach. Aproximácia právnych predpisov členských štátov v oblasti ochranných známok. Dohovor o práve ochrannej známky v znení Singapurského dohovoru a nariadenia Rady (ES) č. 207/2009 o ochrannej známke Spoločenstva.