Investície prinesú úspory - Vojtková, Viera
Úspory energie by mali byť v záujme každého prevádzkovateľa. Realizácia úspor energie vo väčšom rozsahu si žiada investície, ktoré si zvyčajne môže dovoliť len veľký prevádzkovateľ. Výstavba nových prevádzok s cieľom minimalizácie spotreby energie. Šetrenie energie a ochrana životného prostredia. Šetrenie energie vo sfére obchodu.