Perspektíva bez reálnejších kontúr - Nižňanský, Viktor
Náčrt, akým smerom by mala pokračovať reforma verejnej správy. Vo verejnej správe treba pokračovať v napĺňaní princípu subsidiarity. Súčasné územnosprávne usporiadanie. Presun ďalších kompetencií. Financovanie územnej samosprávy. Návrh posilnenia rozpočtov obcí. Motivácia pre získavanie investorov.