Cezhraničné poskytovanie právnych služieb slovenským advokátom v ČR - Mišura, Ján
Možnosť poskytovania právnych služieb advokátmi v iných členských štátoch Európskeho spoločenstva. Formálne predpoklady pre poskytnutie právnej služby slovenským advokátom v ČR.