[Matematika] - Sakálová, Katarína, 1955-
Recenzia publikácie Matematika (krok za krokom), ktorá má uľahčiť prípravu na prijímacie skúšky z matematiky záujemcom o štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave.