Prostriedky proinovatívnej podnikovej kultúry - Tuma, Miroslav
Identifikovanie signálov rozvoja alebo poklesu úspešnosti podniku. Prognózy a ďalší vývoj proinovačnej podnikovej kultúry. Základné komponenty silnej podnikovej kultúry označovanej ako "3C". Commitment (vernosť, angažovanosť), Competence (schopnosti, spôsobilosti), Consistency (zlučiteľnosť,dôslednosť, zhoda). Zviditeľnenie Slovenska pomocou vlastného znalostného kapitálu.