Základné zásady rozpočtového hospodárenia - Konvalinková, Iveta
Základnými zásadami rozpočtového hospodárenia je účelovosť a časovosť. Prostriedky štátneho rozpočtu. Operatívny a finančný lízing. Použitie prostriedkov štátneho rozpočtu v nasledujúcom rozpočtovom roku. Použitie prostriedkov EÚ. Porušenie finančnej disciplíny.