Monitorovanie informácií prostredníctvom nástroja Webslice - Červenka, Peter, 1976-
Nový nástroj v kategórii monitorovania a filtrovania informačného obsahu v elektronickej on-line podobe. Informácie pre užívateľov o tejto novej technológii implementovanej v internetovom prehliadači MS internet explorer verzie 8. Princíp a použitie v praxi.