Starosť o seba v Platónovom dialógu Gorgias - Wollner, Ulrich
Analýza Platónovho chápania (poňatia) starosti o seba, sebaovládanie a sebapoznanie. Platónov dialóg Gorgias sa člení na tri časti, podľa poradia diskutujúcich postáv. Problematika rôznych typov hierarchie poznania medzi jednotlivými tézami v dialógu.