Operačný program Informatizácia spoločnosti - proces úspešnej realizácie projektov - Čanecký, Marek
Postupy úspešnej realizácie projektu. Výzva na predkladanie projektov a predloženie projektu. Schvaľovanie projektu. Zmluva o poskytnutí NFP. Overovanie postupov verejného obstarávania. Financovanie projektu. Administratívne overovanie. Monitorovanie projektu.