Aj virtuálny svet detí musí byť bezpečný - Pribišová, Saša
Diskusné miestnosti, blogy, zdieľanie obrázkov a videí, budovanie spoločenských sietí - lákadlá pre deti, ale aj príležitosti na ich vzájomnú komunikáciu. Hrozby internetovej komunikácie: zneužívanie osobných údajov, šikanovanie, vydieranie, sexuálne obťažovanie. Ako im predchádzať.