Ekonómia znalostí v priestore a čase. Teoretický prehľad - Rehák, Štefan, 1974-
Objasnenie zákonistostí tvorby, šírenia a využívania znalostí v ekonomike. Teoretický rámec pre skúmanie významu znalostí v ekonomickom rozvoji regiónov. Široké chápanie pojmu znalosť a rôzne pohľady na spôsob vyplyvu znalostí v ekonomike. Tri pohľady na znalosti ako na ekonomický statok. Transakčné náklady v ekonómii znalostí. Časové a priestorové súvislosti dynamiky kolektívnych znalostí v regionálnych ekonomikách.