Regionálna politika v ekonomike založenej na znalostiach - Tvrdoň, Jozef
Základné teoreticko-metodologické východiská regionálnej politiky zameranej na podporu tvorby a šírenia znalostí v regióne. Vymedzenie regionálnej politiky z pohľadu súčasných teoretických prístupov. Tvorba a realizácia regionálnej politiky - ciele, nástroje regionálnej politiky a strategické prístupy. Metodický príklad formovania regionálnej politiky pre podporu rozvoja inovačného prostredia.