Regional innovation strategies in V4 countries - Šipikal, Miroslav, 1976-
Hodnotenie podpory inovácií v štyroch krajinách - Slovensko, Česko, Poľsko a Maďarsko (krajiny V4). Regionálne inovačné stratégie v týchto krajinách, porovnanie a teoretické pozadie.