Zákonník práce s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 574/2009 Z.z. Novela (s účinnosťou od 1. 3. 2010) sa dotkne predovšetkým ustanovení týkajúcich sa pracovného pomeru na určitú dobu, pracovného pomeru na kratší pracovný čas a dočasného prideľovania.