Účtovná závierka - povinnosti po jej zostavení - Hudecová, Ivana
Právne normy upravujúce účtovnú závierku. Požiadavky na účtovnú závierku. Zmeny v účtovnej závierke. Výročná správa. Overovanie účtovnej závierky audítorom. Výsledok hospodárenia za bežné účtovné obdobie.