Češi a reklama jaké zrcadlo nám nastavila reklama v letošním roce ? - Vysekalová, Jitka
Autorky sa zameriavajú na vývoj pocitu presýtenosti reklamou a na priestor, ktorý pre reklamu zostáva, tiež na vnímanie reklamy ako spoločenského javu v širších súvislostiach.