Zisky z kníh - Hudáková, Ivana, 1976-
Nákup a vlastnenie kníh z pohľadu hodnoty. Rady odborníkov na čo sa sústrediť pri investovaní do kníh. Najobľúbenejšie a najhodnotnejšie kategórie. Tom Comgalton, vlastník veľkej americkej knižnej spoločnosti: "Nekupujte si knihy od vášho finančného poradcu a nenechajte plánovať vaše finančné investície knižného dílera".