Skrytá sila Public Relations - Kadeková, Zdenka
V niektorých prípadoch sa PR ukázali účinnejšie ako reklama. Niektorí odborníci tvrdia, že článok má na spotrebiteľov päťkrát väčší vplyv ako reklama. Očakávaný vývoj komunikačných kanálov.