Jak se vám líbí ? kreativita a líbivost v reklamě - Světlík, Jaroslav
V súčasnej dobe hospodárskej krízy sa vedúci pracovníci viac zamýšľajú nad kvalitou reklamy. Tajomstvo kvalitnej a účinnej reklamy spočíva v reklamnej stratégii, originalite (v kreatívnom riešení), profesionálnom spracovaní.