Vplyv využívania známych osobností v reklame na nákupné rozhodovanie spotrebiteľov na Slovensku - Lušňáková, Zuzana
Mediálne známa osoba v reklame umožňuje vytvoriť si predstavu o benefitoch či vyššej kvalite propagovaného produktu. Vplyv reklamy na spotrebiteľa - testovanie závislosti.