Analýza predpokladov efektívneho cntrollingu - Vravec, Ján
Informácie a ich postavenie v efektívnom kontrolingu. Fázy a funkcie efektívneho kontrolingu. Kontroling zásob podnikateľského subjektu. Kontroling pohľadávok. Kontroling priebežnej likvidity (cash flow). Kontroling krátkodobých prebytkov a schodkov likvidity. Nové trendy v kontrolingu.