Pozitívna energia pre rozvoj regiónov - Marianyi, Peter
E.ON Slovensko buduje štyri nové bioplynové elektrárne v regiónoch Slovenska. Dve už boli odovzdané do prevádzky, ďalšie dve spustia v najbližších mesiacoch. Snaha o energetickú sebestačnosť. Biomasa je prioritou, slnko a vietor zostávajú v pozadí. Financovanie projektov nových elektrární.