Kreativita - významný faktor v práci učiteľa - Záležáková, Eliška
Schopnosť manažéra podporovať pracovníkov škôl v kreatívnej činnosti, iniciatíve a v aktivitách. Podpora rozvoja kreativity žiakov flexibilne a tvorivo reagovať v procese výučby. Kreativita a inovácia ako efekt novej kvality či hodnoty. Možnosti využitia kreativity pri stanovení manažérskej stratégie a cieľoch školy.