Seriál : O riadení úverového rizika - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Finančná analýza klienta banky ako neodmysliteľná súčasť úverového procesu. Jej hlavé úlohy.