Benchmarking - metóda porovnávania sa ako nástroj na podporu stratégií v podniku - Hudáková, Ivana, 1976-
Benchmarking ako jedna z najdiskutovanejších metód sveta manažmentu. Najdôležitejšie kroky v benchmarkingu. Predmet benchmarkingového procesu. Benchmarking v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Hlavné problémy a nedostatky v podnikateľskom prostredí na Slovensku.