Taylorovo menové pravidlo v krajinách Vyšehradskej štvorky - Gavliak, Rudolf
Skúmanie možností formulovania rozhodnutí centrálnych bánk krajín V4 pomocou variantných modelov Taylorovho pravidla. Menové pravidlá v centrálnom bankovníctve.