Štýl vedenia ľudí v práci manažéra - faktor zvyšovania konkurencieschopnosti v podniku (ako sa stať úspešným manažérom ?) - Hudáková, Ivana, 1976-
Osobnosť manažéra, kvalita osobnosti manažéra, vlastnosti. Vedenie ľudí, základné prvky vedenia. Klasifikácia štýlov vedenia ľudí, systémy vedenia ľudí. Teória manažérskej mriežky. Manažér a vodca.