Daňová politika EU se zaměřením na strategii - Kubátová, Květa
Daňová politika krajín EÚ. Stratégia daňovej politiky. Prehľad daňovej legislatívy. Potenciálny dopad stratégie daní EÚ na Českú a Slovenskú republiku.