Some possible relationships between the euro implementation and changes in the tax systems - Široký, Jan
Zhodnotenie dopadu prijatia eura na daňové systémy. Vývoj makroekonomických ukazovateľov pôvodných členov eurozóny po prijatí eura. Analýza vývoja v Slovinsku.