Ako pomáha motivácia zvyšovať zisk - Teplická, Katarína
Zvýšenie produktivity práce prostredníctvom motivácie. Zmena správania sa pracovníkov v zmysle vyššej výkonnosti. Motivácia a dodržiavanie procesu postupnosti. Ako zistiť priority zamestnancov a vytvoriť motivačný program. Kategórie nákladov a meranie výkonnosti motivačného programu.