Štruktúra výdavkov domácností v SR v porovnaní s výdavkami domácností ostatných krajín EÚ - Hroncová, Ivana
Výdavky domácností krajín Európskej únie. Analýza výdavkov domácností v štátoch, ktoré pristúpili do EÚ k 1.5.2004. Výdavky domácností orientované na konečného spotrebiteľa - výskum realizovaný v SR. Štruktúra produktov a priemerné mesačné výdavky na tieto produkty.