Inštitucionálny systém ochrany duševného vlastníctva a férovej súťaže a jeho vplyv na trhovú štruktúru v medzinárodnom obchode - Mišura, Ján
Aktuálny stav ochrany práv duševného vlastníctva a systému ochrany proti nekalej sútaži v medzinárodnom obchode a možné dopady na trhovú štruktúru v prostredí medzinárodného a vnútorného obchodu jednotlivých štátov. Techniky tejto regulácie a modifikácie problematiky nekalej sútaže s ohľadom na inštitucionálnu inováciu ochrany práv duševného vlastníctva v dôsledku technologických inovačných posunov.