Ekonomické a právne aspekty zodpovednosti podľa európskeho práva - Hudoba, Igor
Opis ekonomických a právnych aspektov zodpovednosti s ohľadom na aktuálnu úpravu komunitárneho práva spolu s opísaním jednotlivých prípadov a následkov za porušenie práva ES.