Tri piliere úspechu rodinného podnikania - Milecová, Miroslava
Rodinný podnik a úspech rodinného podnikania. Riadenie rodinnej firmy. Financie v rodinnom podniku. Podnikateľská motivácia a vízia. Vstup tichého spoločníka private equity do rodinného podniku. Profesionálna kvalita, vzdelanie a vysoké pracovné nasadenie. Rodinné a pracovné vzťahy v rodinnom podniku.