Marketingové stratégie vstupov na zahraničné trhy - Benciová, Nikoleta
Rozhodovacia základňa vstupu na zahraničné trhy. Využitie teórie marketingových stratégií vstupu na zahraničné trhy v praxi. Podnikanie v Číne a jeho riziká.