Využívanie rizikového kapitálu v čase krízy - Andrejkovič, Marek
Charakteristika podniku. Malé a stredné podniky. Pojem rizikový kapitál. Možnosti rizikového kapitálu. Alternatíva voči úverom a pôžičkám - získavanie rizikového kapitálu.