Platenie daní po slovensky - Bradshaw, Todd
Celková sadzba dane na Slovensku je výrazne vyššia ako priemer v krajinách Európskej únie - príčinou sú zamestnanecké odvody. Dane na Slovensku a vo svete. Daňová reforma v roku 2004. Odvody a nezamestnanosť. Počet platieb a čas. Hospodárska kríza vytvorila pre slovenskú vládu nové výzvy v oblasti daní.