Imidž maloobchodnej spoločnosti - Bzdúšek, Ivan
Prečo sa zaoberať imidžom? Vymedzenie podstaty firemného imidžu - fenoménu, ktorý je v dnešnej dobe často spomínaný, ale v hospodárskej praxi nedostatočne využívaný, ak nie až opomínaný, identifikovanie a charakterizovanie jeho atribútov a faktorov, ktoré ho ovplyvňujú a determinujú, platné vo všeobecnosti u všetkých podnikateľských subjektov. Zdôraznenie vplyvu vybraných atribútov na tvorbu imidžu maloobchodnej spoločnosti. Konečným zámerom výskumu by malo byť navrhnutie súboru opatrení na zlepšenie verejnosťou vnímaného imidžu.