Nové spôsoby hodnotenia investičných príležitostí pre použitie rizikového kapitálu - Andrejkovič, Marek
Charakteristika rizikového kapitálu. Investičná podpora vo forme rizikového kapitálu. Efektívnosť investícií. Klasické metódy multikriteriálneho hodnotenia. Metóda binárnej entropie.