Internet marketing ľahko a rýchlo - Jambrich, Ľ.
Webová stránka ako produkt a primárny objekt internetového marketingu. Koncepcia webu a stanovenie merateľných cieľov. Vytvorenie webovej stránky a copywriting. Search Engine Marketing, SEM. Search Engine Optimisation, SEO. PPC reklama a siete typu AdWords a Etarget. E-mail marketing a affiliate marketing. Formovanie a ovplyvňovanie povedomia - sociálny marketing.