Regionálna politika Európskej únie pre udržateľný rozvoj - podpora udržateľného rozvoja v štátoch V-4 pomocou štrukturálnych fondov - Ivaničková, Alžbeta
Charakteristika a definícia trvalo udržateľného rozvoja. Štrukturálne fondy regionálnej politiky EÚ a ich príspevok k trvalo udržateľnému rozvoju. Kontext stratégie udržateľného rozvoja v NSRR a OP v krajinách V-4 (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko). Trvalo udržateľný rozvoj v operačných programoch krajín V-4 v programovacom období 2007-2013.