Režim Solventnosti II: příležitost, nebo hrozba? - Kvardová, Lucie
Modernizácia vynaložená poisťovňami na implementáciu režimu Solventnosť II. Hladina spoľahlivosti BBB-ratingu. Zmena prístupu CEIOPSu ku kalibrácii kapitálovej požiadavky. Technická špecifikácia QIS4 a návrhy konzultačných materiálov CEIOPSu. Tvorba interných modelov poisťovní.