Rizika ohrožující prosperitu podniku lze eliminovat - Páleník, Vladislav
Základné poistenie prevádzky (pre živnostníkov) a straty vzniknuté následkom škody. Poisťovne pôsobiace na českom trhu. Poistenie, prerušenie alebo obmedzenie prevádzky("POPP"), dopĺňa súhrnné majetkové poistenie. Spôsobená a vecná škoda. Zodpovednosť za škody. Finančné riziká a nástroje pre znižovanie rizík.