Vznikla evropská asociace underwriterů - Tomanová, Jana
Európska asociácia underwriterov životného a zdravotného poistenia - (ELHUA - European Life and Health Underwriters´ Association) vznikla v roku 2008. Prezident a zakladateľ asociácie John Turner. Hlavné úlohy a ciele asociácie. Internetová adresa asociácie: www.elhua.eu